Οι σημερινοί καταναλωτές δίνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις μηχανές αναζήτησης για να βρουν αυτό που χρειάζονται. Η Google λαμβάνει 34.000 αναζητήσεις ανά δευτερόλεπτο. Αυτές οι αναζητήσεις αφορούν την εύρεση των προϊόντων, την αναθεώρηση εταιρειών και κοιτώντας τις επιχειρηματικές έδρες.

Και όταν ένα εμπορικό σήμα εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης κερδίζει την εμπιστοσύνη από τους καταναλωτές.

Αν υπάρχει ένας τρόπος για να προβληθεί η ιστοσελίδα σας σε μια πλατφόρμα που έχει άμεση αξιοπιστία και εκατομμύρια χρήστες, είναι κάτι που επιχείρησή σας μπορεί να ωφεληθεί από αυτό;

Στη WebTarget χρησιμοποιούμε SEO για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης με το κοινό σας. Ενσωματώνουμε το εμπορικό σήμα σας στις μηχανές αναζήτησης που εμπιστεύονται, με τις λέξεις-κλειδιά και τους όρους που αναζητούν.

 

Η διαδικασία SEO περιλαμβάνει

 

Την έρευνα αγοράς για την επιχείρησή σας για να δείτε ποιες λέξεις-κλειδιά οι πελάτες σας ψάχνουν

Έρευνα και σχετική ανάλυση λέξεων-κλειδιά

Πλήρης εφαρμογή SEO σε κάθε σελίδα του site σας

Μια στρατηγική συνδέσεων με ποιοτικούς συνδέσμους από πραγματικές τοποθεσίες στην ιστοσελίδα σας

Σωστή χρήση των social media για να παρέχουμε τους “κοινωνικούς δεσμούς» που απαιτούν οι μηχανές αναζήτησης

Το SEO δεν είναι πλέον μόνο για τις ταξινομήσεις. Πρόκειται για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης με το κοινό σας, απαντώντας στις ερωτήσεις τους, την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, και δίνοντάς τους μεγάλη περιεκτικότητα.

Μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να φτάσει στο επόμενο βήμα με των Search Engine Marketing Υπηρεσιών μας. Η ομάδα μας θα αξιολογήσει την ιστοσελίδα σας και θα καθορίσει ποια Search Engine Marketing Services θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, προκειμένου να φτάσει στο επόμενο επίπεδο.

 

WCAG
  • Zoom in Regular Zoom out