Η αποστολή μας στη WebTarget είναι να καταστεί η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων ευκολότερη για σας: να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιλέξουν τα κατάλληλα εργαλεία για τη φιλοξενία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη διαχείριση περιεχομένου και την προώθηση αγαθών.

Είμαστε γνώστες και καλά εκπαιδευμένοι στις τελευταίες τεχνολογίες του διαδικτύου.

Ένα σχέδιο ανάπτυξης για την κατασκευή ιστοσελίδας απαιτεί λεπτομερή σχεδιασμό, αν είναι να υλοποιηθεί με επιτυχία. Η διαδικασία σχεδιασμού, ανταλλαγής ιδεών, ζύγισης επιλογών και η κατανομή των ευθυνών, εξασφαλίζουν πως όλα τα συμβαλλόμενα μέλη που εμπλέκονται στην κατασκευή της ιστοσελίδας έχουν έναν κοινό στόχο.

Αυτές οι πληροφορίες επηρεάζουν άμεσα τις αποφάσεις σχετικά με το ύφος, τη δομή και την τεχνολογία της ιστοσελίδας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA / ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

 • Εύκολη Διαχείριση Περιεχομένου
 • Μηχανισμός πολύγλωσσης υποστήριξης
 • Επεξεργαστής Σελίδων
 • Δυνατότητα Επισύναψης Φωτογραφιών
 • Διασύνδεση ιστοσελίδας με επίσημες σελίδες στα social media
 • Σύνδεση με εξωτερικούς μηχανισμούς ( Booking, WebHotelier κλπ. )
 • Διασύνδεση με Google Analytics
 • Διασύνδεση με Google Analytics
 • Φόρμες Επικοινωνίας
 • Χάρτης τοποθεσίας ( Google Map )
 • Δημιουργία sitemap για τις μηχανές αναζήτησης
 • Responsive design για συμβατότητα με όλες τις οθόνες
 • Φιλική παρουσίαση σε κινητά και tablets ( mobile friendly )
 • Υπηρεσίες Βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης ( BASIC SEO )

Λύσεις Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS)

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα πρέπει πάντα να έχουν εύκολη πρόσβαση στο σύστημα διαχείρισης ώστε να αλλάζουν το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στην ιστοσελίδα τους. Το σωστό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου μπορεί να βοηθήσει εσάς και το προσωπικό σας επί του περιεχομένου που πρέπει να αλλάζει σε τακτική βάση.

Διαχειριστείτε τα πάντα όπως φωτογραφίες, βίντεο, προϊόντα, άρθρα κοκ. εύκολα, χωρίς την ανάγκη να γνωρίζετε κάποια γλώσσα προγραμματισμού.

 

Κατασκευή eshop

Στη WebTarget αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων.

Τα δεκάδες έργα που έχουμε υλοποιήσει λειτουργούν με επιτυχία χάρη στη χρηστικότητα και τον αποτελεσμάτικό σχεδιασμό τους. Το πακέτο κατασκευής και προώθησης e-shop που παρέχουμε είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Ιστοσελίδες ξενοδοχείων

Η κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία αποτελεί ένα απολύτως απαραίτητο και σημαντικό εργαλείο διαφήμισης και προώθησης του καταλύματος σας.

Βοηθάει σε μέγιστο βαθμό στην αύξηση των κρατήσεων, στην αύξηση του κύρους και της αξιοπιστίας του ξενοδοχείου σας, ενώ ταυτόχρονα διαφημίζει το κατάλυμα σας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Κατασκευή blog

Κατασκευή blog για επαγγελματική ή προσωπική χρήση σε WordPress με εντυπωσιακό σχεδιασμό και γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης.

 

Online Marketing

Όπως όλα σε μία επιχείρηση, το να πάρεις μία απόφαση καταλήγει συχνά στην απόδοση μίας επένδυσης. Εάν ο στόχος σας είναι να αποφέρετε περισσότερα έσοδα, να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες ή να αυξήσετε τα περιθώρια κέρδους, η προσέγγιση μας για το Online Marketing μπορεί να σας φτάσει εκεί.

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Γνωρίζουμε ότι η λειτουργία μιας επιχείρησης είναι αρκετά δύσκολη και αν και έχετε τα εργαλεία για να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, δεν υπάρχει πάντα χρόνος μέσα στην ημέρα.

Προσφέρουμε πακέτα υποστήριξης που ταιριάζουν σε κάθε μηνιαία ανάγκη σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτές τις ενημερώσεις, όταν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος στην ημέρα σας.

Ενώ το Web Design είναι το πρώτο βήμα για την επιχείρησή σας χρειάζεται επίσης ένα ισχυρό σχέδιο ανάπτυξης για να συνοδεύσει το όραμά σας. Οι λύσεις μας, για την ανάπτυξη ιστοσελίδων,  παρέχουν μια πλατφόρμα για την επιχείρησή σας ώστε να μεγαλώσει. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, Προγραμματισμού και Εφαρμογών, Ανάπτυξη βάσεων δεδομένων, Λύσεις  Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημά σας, έχουμε τη λύση που χρειάζεστε.