21 Ιουνίου 2015 webtarget

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ WORDPRESS;

Το 75% των sites στην πρώτη σελίδα της Google είναι σε WordPress

Νομίζαμε ότι το ξέρατε, αλλά το 65% των sites στην πρώτη σελίδα της Google είναι σε WordPress. Και η διαφορά ανοίγει κάθε χρόνο. Τα sites σε WordPress καλύπτουν όλο το εύρος θεμάτων και αναγκών που χρειάζεται κάποιος σήμερα. Μπορεί να γίνουν e-shop, blogs, εταιρικά sites, online κατάλογοι, forums, μηχανές Newsletter και πολλά άλλα.

Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για το WordPress;

To WordPress είναι το νούμερο ένα σε traffic, σε SEO και στην Google γιατί

  1. Έχει τους καλύτερους και πιο κορυφαίους προγραμματιστές παγκοσμίως οι οποίοι συνεισφέρουν στα WordPress Plugins. Αυτό το site που βλέπεται σήμερα είναι φτιαγμένο σε WordPress και έχει μόνο 15 περίπου plugins. Μόνος μου δεν θα μπορούσα ποτέ να φτιάξω ένα τέτοιο εκπληκτικό site εάν δεν είχα την έτοιμη τεχνογνωσία πάνω από 100 προγραμματιστών, σχεδιαστών και ειδικών στο SEO παγκοσμίως. Φτιάχνοντας ένα site σε WordPress, αποκτάτε πρόσβαση σε αυτήν την τεχνογνωσία.
  2. Είναι ταχύτερο και πιο εξελιγμένο στο SEO και με την μεγαλύτερη ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης. Μόνο τα SEO tags που είναι μοναδικά στην αρχιτεκτονική του WordPress δημιουργούν αυτόματα σελίδες ορατές από τις μηχανές αναζήτησης.
  3. Έχει τα καλύτερα θέματα και γραφικά.
  4. Έχει άπειρα πρόσθετα και άριστη συνεργασία με τα Social Media, το ΥouTube και το Facebook που είναι η νούμερο ένα πηγή traffic αυτή τη στιγμή.
  5. Είναι οικονομικότερο από άποψη κατασκευής, τόσο σε χρήμα αλλά και σε χρόνο. Για να κατασκευάσετε ένα site σε WordPress μπορεί να χρειαστείτε 500 ευρώ και μερικές μέρες με το αντίστοιχο site με χρήση μόνο κώδικα θα χρειαζόσασταν εβδομάδες και πάνω από 1.000 ευρώ!
, , , , ,

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημά σας, έχουμε τη λύση που χρειάζεστε.