30 Οκτωβρίου 2019 webtarget

Τι είναι το WordCamp και γιατί πρέπει να συμμετάσχετε

Το WordCamp είναι ένα ζωτικό συστατικό της κοινότητας του WordPress, γι ‘αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα infographic που να καλύπτει τα WordCamps, την ιστορία τους, τι είναι τα WordCamps, τι θα πρέπει να περιμένετε όταν τα παρακολουθείτε και ποια είναι τα οφέλη της παρακολούθησης ενός WordCamp. Δείτε το infographic κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα:

wordcamp infographic

Το WordCamp είναι ένα συνέδριο που οργανώνεται από την κοινότητα και επικεντρώνεται στην πλατφόρμα του WordPress. Αυτές οι εκδηλώσεις οργανώνονται, πληρώνονται και παρακολουθούνται από τις τοπικές κοινότητες του WordPress σύμφωνα με τις οδηγίες που δημοσιεύονται στο WordCamp.org Το πρώτο WordCamp πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 2006 και κάθε έτος αυξάνεται ο αριθμός των πόλεων στις οποίες διοργανόνεται το event. Από το 2010, υπάρχουν WordCamps σε όλες τις ηπείρους εκτός από την Ανταρκτική.

Τα WordCamps θα πρέπει να παρακολουθούνται από όλους όσους χρησιμοποιούν το WordPress και όσους πρέπει να χρησιμοποιούν το WordPress. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει bloggers, σχεδιαστές, προγραμματιστές, συγγραφείς, διαφημιζόμενους, SEO, επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς φορείς, φωτογράφους, μεσίτες ακινήτων, συμβούλους, επιχειρηματίες κλπ.

Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων του WordCamp επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη χρήση ή την ανάπτυξη στο WordPress. Μπορούν να συμπεριληφθούν ζητήματα γύρω από το blogging, τις επιχειρήσεις και τα κοινωνικά μέσα που σχετίζονται με τη χρήση του WordPress. Ενώ τα WordCamps δεν είναι μεγάλα, φανταχτερά και ακριβά συνέδρια, το υλικό τους είναι εξαιρετικά πολύτιμο. Μην εκπλαγείτε αν δείτε ένα μεγάλο ομιλητή ονομάτων σε μια τοπική συγκέντρωση. Αν και ο σκοπός του WordCamps ήταν να είναι χαμηλού προφίλ, οι μεγάλες πόλεις έχουν αρκετά μεγάλη κοινότητα WordPress με αριθμό συμμετοχής 500+ ατόμων. Θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να διασκεδάσετε με ανθρώπους που έχουν ή αρχίζουν να έχουν την ίδια αγάπη με εσάς για το WordPress.

Σας ενθαρρύνουμε να παρακολουθήσετε τα WordCamps που βρίσκεται στην περιοχή σας. Αν δεν υπάρχουν τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το WordCamps, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα του WordCamp .

, ,

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημά σας, έχουμε τη λύση που χρειάζεστε.