Η αποστολή μας στη WebTarget είναι να καταστεί η διαδικασία ανάπτυξης web ευκολότερη για σας: να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιλέξουν τα κατάλληλα εργαλεία για τη φιλοξενία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη διαχείριση περιεχομένου και την προώθηση αγαθών.

Είμαστε γνώστες και καλά εκπαιδευμένοι στις τελευταίες τεχνολογίες του διαδικτύου.

Ένα σχέδιο ανάπτυξης ιστοσελίδας απαιτεί λεπτομερή σχεδιασμό, αν είναι να υλοποιηθεί με επιτυχία. Η διαδικασία σχεδιασμού, ανταλλαγής ιδεών, ζύγισης επιλογών και η κατανομή των ευθυνών, εξασφαλίζουν πως όλα τα συμβαλλόμενα μέλη που εμπλέκονται στην κατασκευή της ιστοσελίδας έχουν έναν κοινό στόχο.

Αυτές οι πληροφορίες επηρεάζουν άμεσα τις αποφάσεις σχετικά με το ύφος, τη δομή και την τεχνολογία της ιστοσελίδας.

 

Λύσεις Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS)

 

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα πρέπει πάντα να έχουν πρόσβαση ώστε εύκολα να αλλάζουν το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στην ιστοσελίδα τους. Το σωστό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου μπορεί να βοηθήσει εσάς και το προσωπικό σας επί του περιεχομένου που πρέπει να αλλάζει σε τακτική βάση. Διαχειριστείτε τα πάντα από το blog σας, ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο, εύκολα, χωρίς την ανάγκη να γνωρίζετε κάποια γλώσσα προγραμματισμού.

Όπως όλα σε μία επιχείρηση, το να πάρεις μία απόφαση καταλήγει συχνά στην απόδοση μίας επένδυσης. Εάν ο στόχος σας είναι να αποφέρετε περισσότερα έσοδα, να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, ή να αυξήσετε τα περιθώρια κέρδους, η προσέγγιση μας για το Online Marketing μπορεί να σας φτάσει εκεί.

Ενώ το Web Design είναι το πρώτο βήμα για την επιχείρησή σας χρειάζεται επίσης ένα ισχυρό σχέδιο ανάπτυξης για να συνοδεύσει το όραμά σας. Οι λύσεις μας, για την ανάπτυξη ιστοσελίδων,  παρέχουν μια πλατφόρμα για την επιχείρησή σας ώστε να μεγαλώσει. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, Προγραμματισμού και Εφαρμογών, Ανάπτυξη βάσεων δεδομένων, Λύσεις  Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Στρατηγικού Σχεδιασμού.

 

Υποστήριξη

 

Γνωρίζουμε ότι η λειτουργία μιας επιχείρησης είναι αρκετά δύσκολη και αν και έχετε τα εργαλεία για να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, δεν υπάρχει πάντα χρόνος μέσα στην ημέρα.

Προσφέρουμε πακέτα υποστήριξης που ταιριάζουν σε κάθε μηνιαία ανάγκη σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτές τις ενημερώσεις, όταν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος στην ημέρα σας.

 

Προσφορές

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ που πληρούν τις προδιαγραφές του προτύπου WCAG (V2.0) για εύκολη πρόσβαση από άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), σύμφωνα με τις Οδηγίες για την Προσβασιμότητα του Περιεχομένου του Ιστού 2.0 όπως αναφέρονται στην σελίδα W3C.

  1. Αύξηση και μείωση του μεγέθους της γραμματοσειράς
  2. Αλλαγή της θεματικής παραλλαγής μέσω CSS
  3. Εύκολη πρόσβαση στις σελίδες
  4. Ανάγνωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ

Κατασκευή ιστοσελίδας για την δημοσίευση του ισολογισμού σας μόνο με 100€.

Δημιουργούμε για εσάς μια νέα ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας καλαίσθητο σχεδιασμό και φροντίζοντας να είναι σωστά προσβάσιμη σε όλα τα μέσα προβολής.

Σας παρέχουμε την καταχώρηση του Domain Name και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας και φροντίζουμε για την ετήσια ανανέωση τους.

Από εσάς χρειαζόμαστε μόνο τον ισολογισμό σας (σε ηλεκτρονική μορφή), ένα κείμενο σχετικά με την επιχείριση σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημά σας, έχουμε την λύση που χρειάζεστε.