Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα μπορεί να ενισχύσει, να δημιουργήσει, και να προβάλει μια εικόνα η οποία θα σας βοηθήσει να πουλήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Προσπαθούμε να κάνουμε το σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητάς όπως ακριβώς το φαντάζεστε.

Η ταυτότητα της εταιρείας είναι όχι μόνο η προσωπικότητα της, αλλά ο λόγος ύπαρξης της, το πνεύμα και η ψυχή της. Η εικόνα που ανακλάται από την “προσωπικότητα της εταιρείας” θα κάνει την εταιρεία αναγνωρίσιμη και διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Κατά τη δημιουργία του σχεδιασμού της εταιρικής σας ταυτότητας λαμβάνουμε υπόψη όλες τις πτυχές, τις ιδέες, τις μεθόδους και τεχνικές που το εμπορικό σήμα σας πρέπει να έχει για να είναι αναγνωρίσιμο.

Η σχεδίαση της περιλαμβάνει: σχεδιασμό λογότυπου, σχεδιασμό επαγγελματικών καρτών, και πολλά άλλα. Γνωρίζουμε ότι μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα ενισχύει το εμπορικό σήμα σας και σας επιτρέπει να γίνει αναγνωρίσιμο. Ως εκ τούτου, κατά τη δημιουργία του σχεδιασμού της ταυτότητας της εταιρείας σας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

 

Λογότυπα

Επαγγελματικές κάρτες

Επιστολόχαρτα

Φυλλάδια / Flyers

Φάκελοι / Folders

Τιμοκατάλογοι / Μενού

Πολυσέλιδα Έντυπα

Μπλοκ Ψαροκολλητά

 

Δείτε τον τιμοκατάλογο των εκτυπωτικών μας υπηρεσιών

 Το σχεδιαστικό τμήμα μας, είναι για εσάς η πηγή για έγχρωμες εμπορικές και ποιοτικές εκτυπώσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημά σας, έχουμε τη λύση που χρειάζεστε.